Kan niet, bestaat niet

Ons Team van Experts

Jarenlange ervaring in zowel de sport als de retail business maakt dat Jeanne en Gerdo u als klant op alle mogelijke manieren kunnen helpen en adviseren. Of het nu gaat om relatiegeschenken, golfartikelen, tassen, mappen of kleding. Dat maakt niet uit.
Neem nu contact op
Zaken doen, is er met de paplepel ingegoten

Jeanne Hazelhekke

Heeft het “zaken doen” met de paplepel ingegoten gekregen; haar ouders waren al zakenmensen met een warm gevoel en begrip voor de klant en zij heeft het zakendoen dus in het bloed zitten.

 

Na al jaren eveneens als teaching golfprofessional gewerkt te hebben is (ook in de voor haar vertrouwde relatiegeschenken branche) het enthousiasme nog steeds aanwezig om de klanten weer van dienst te kunnen zijn.

Het leeuwendeel van de acties komt van de hand van Jeanne maar Gerdo is er dan om zo hier en daar te assisteren met artwork en website-stuff.

Neem nu contact op
Voor elk probleem, heb ik een oplossing.

Gerdo Hazelhekke

Heeft jarenlange ervaring in de business in het algemeen. Ruim 20 jaar in sportwinkels en daarna eveneens meer dan 20 jaar in de groothandel in relatiegeschenken.

 

Het bloed kruipt tóch waar het niet gaan kan en na “een paar jaartjes semi-sabbatical“ heeft ie besloten tóch weer samen met Jeanne “back in business” te gaan.

Weliswaar deels, omdat z’n job bij Schipper Security het meest van z’n aandacht opeist maar indien nodig (en er is tijd voor) helpt ie Jeanne met artwork en kijkt mee met de aanbiedingen die aan relaties gedaan worden.

Op de Voerakker 170 in Ede vindt u hen en zij staan klaar om u met raad en daad te helpen met, en het verzorgen van uw promotie-artikelen en kleding.

Neem nu contact op